keresési feltétel:

Vállalati transzformáció


Megmutatjuk a sikeres vállalati transzformáció során alkalmazott agilis lépéseket.

Probléma, amire választ ad

Ahhoz, hogy sikeresek maradjunk a változó környezetben, az egyre növekvő versenyben, ahol versenytársak egyik napról a másikra belépnek a piacra és agresszíven terjeszkednek, nagyfokú átalakulásra van szükség. Az ügyfél várakozások a kényelem, az élmény, a sebesség, a digitalizáció tekintetében jelentősen növekszenek, hiszen új megközelítések és technológiák válnak szükségessé, amelyekre a tradicionális vállalatok csak lassan és nehézkesen tudnak reagálni.
Cél
Az agilis egyszerre módszertan, filozófia, munkamódszer, de mi abban hiszünk, hogy az agilis átalakulás szemléletformálás. A célunk, hogy agilis módon gondolkozz és ne csupán agilis tevékenységeket végezz. Így érjük el a vállalat gyors reagálási képességét ebben a dinamikusan változó környezetben.

Megvalósítás

Elvezetünk az Agile legmagasabb szintjére, a mi célunk, hogy minél előbb elsajátítsad az agilis gondolkozásmódot és saját magad képes legyél agilis módszereket bevezetni és hatékonyabban működni. Mi mestert képzünk, nem örökös tanítványt.

Felmérési fázisunk után, mi letesszük a térképet az asztalra és addig megyünk rajta veled, amíg arra szükséged van. Abban hiszünk, hogy az agilis átalakításban nincs ’ő’ vagy ’ők’, hanem csak ’mi’. Belátható lépésekben, elérhető és mérhető célokat tűzünk ki és valósítunk meg. Az adott cél elérése után szabadon dönthetsz tovább akarsz-e menni és hogy velünk akarsz-e tovább menni. A végcél mindig az agilis szervezet létrehozása, ami úgyis felfogható, mint egy nagy keresztfunkcionális csapat, amelyben az agilis üzleti rendszerek megvalósítása történik.
Kihelyezett képzés

Amennyiben érdeklődsz kihelyezett képzéseink iránt, kérlek vedd fel velünk közvetlenül a kapcsolatot.

Főbb módszereink, eszközeink
Amit tőlünk biztosan nem kapsz: Minden cégre ugyanannak a ’polcról levett’, konzerv transzformációs módszernek az alkalmazását.
Mi rád szabott megoldásokat dolgozunk ki, azonosítjuk, elemezzük a problémádat, és az agilis módszerek leghatékonyabb kombinációjával a te szervezetedre szabott, egyedi megoldást kínálunk. Ha úgy látjuk nem ránk van szükséged, akkor oda irányítunk, aki a legmegfelelőbb megoldást tudja számodra nyújtani.

Realizálható előnyök

Az agilis gondolkozásmód segítségével világosan megfogalmazott és mindenki által ismert célok mentén tud az értékteremtés megvalósulni a keresztfunkcionális, autonóm csapatok közös munkájának eredményéül. A csapatokban pedig a felhatalmazásnak, az agilis szemléletváltás következményeként boldogabb munkavállalók fognak dolgozni, amely segítséget nyújt a fiatal tehetségekért való küzdelemben is.Blog


Konfliktusmegoldás háromszögek segítségével
A cikkben a konfliktusmegoldás két innovatív eszközét mutatjuk be: a dráma-, és a felhatalmazás háromszögét.

A kultúraváltás elfogadása és ösztönzése
Kultúraváltás sikeres vezetése: hogyan hajtsd végre és teremtsd meg az elfogadást és az összhangot? A helyes vezetői lépések megismerése.

A tönkrement kultúra ellenszere
Cikkünk mélyrehatóan feltárja a kultúra váltás rejtelmeit és bemutatunk egy elengedhetetlen lépést, amely segít a változásban.


Kapcsolat


Következő lépések
Írj egy üzenetet nekünk
Mi felvesszük veled a kapcsolatot 48 órán belül